Målare tog över fasadmålning i Stockholm

Det kan låta som en mysig sysselsättning under semestern men att måla husfasad är ett stort jobb. Vill man kan en målare i Stockholm ta hand om det hela.

Anna och Niklas hade köpt ett hus föregående år och då även gjort planering för renovering för de kommande åren. Allt för att ha bra kontroll på både renoveringar och ekonomi. Det första de gjorde var att anlita en firma med hantverkare och målare som fick deras fina veranda i nyskick.

Sedan hade de gjort lite smått och gott inomhus. De hade erfarenhet av tapetsering så det hade passat perfekt. Nu var det dags för det största projektet av dem alla för tillfället. Husfasaden behövde få mer färg. Nu satt de med en knepig fråga. Skulle de hyra hus i Kroatien tillsammans med sina vänner eller måla huset i sommar?

Man kan ta hjälp av målare

Paret försökte att få till allt men insåg snart att det inte skulle vara möjligt. De skulle få måla från morgon till sena kvällen varje dag om de skulle ha chans att bli färdiga under de dagar som blev kvar när de kommit hem från utlandssemestern. All avslappning skulle vara som bortblåst när det var dags att jobba igen.

De kunde alltid vänta med huset till nästkommande år. Men då skulle renoveringsschemat de gjort fallera fullständigt. Efter att ha funderat länge kontaktade de den målare från Stockholm som de använt till altanen. De visste att han tillsammans med kollegor skulle göra ett utmärkt jobb och så skulle Anna och Niklas komma tillbaka till jobbet utvilade.

Du kan hitta mer information kring en målare på denna sida: https://www.malarestockholm.nu/

Publicerat den
Kategoriserat som Måleri