Om oss

Vi som driver den här sidan brinner för att hela tiden förkovra oss, skaffa nya kunskaper och låta vår nyfikenhet styra riktningen i våra liv. Det vi vill veta mer om tar vi reda på. Detta är också själva grundbulten i den här sidan: den kunskap vi skaffar oss kommer vi att lägga ut här. Detta blandat med personliga reflektioner och allmänna tankar – då det är lämpligt.

Vid vissa ämnen, som är tyngre, så är faktan viktigast. Handlar det om exempelvis lagar och juridik så finns det sällan spelrum för personliga reflektioner: där är hård fakta det som gäller.

Vid andra ämnen och områden så passar det bättre med personliga erfarenheter och exempel. Hur tränar du bäst? Vilken kost passar om du vill gå ner i vikt? Hur kan hemstädning förenkla din vardag?

Vår yrkesmässiga kompetens kommer också att synas. Vi har några som arbetar som hantverkare, vissa som jurister och några av oss arbetar inom vården – tandläkare och sjuksköterskor. Detta kommer att synas i olika guider som exempelvis då kan handla om olika renoveringsprojekt samt vad du ska tänka på i samband med att du ska köpa ett hus eller vid en skilsmässa. Samma sak kan gälla för vilken tandvård du ska söka och vad du ska tänka på när du väljer tandläkare.

Högt och lågt kommer att blandas med fakta och allmänna, mer lättsamma, tankar. Vi vill ge någonting till alla och vi ska skapa en sida som du ständigt återkommer till i jakt på nya kunskaper. Välkommen!